Při pohledu do zrcadla občas zaječím a pak si zvyknu, říká s humorem sobě vlastním Simona Babčáková

Herečka Simona Babčáková na rozhlasové pohovce Jožky Kubáníka mluvila nejen o improvizaci, ale i o svém humorem nabitém pohledu na svět.

Simona Babčáková je v oblasti improvizace skutečný expert. Vyučuje ji na DAMU a pořádá také improvizační workshopy pro herce a studenty hereckých škol zakončené společným vystoupením.

„Celý život je improvizaci. Nevíme, co je za rohem,“ říká Simona Babčáková. K improvizaci ji dovedl Jaroslav Dušek, vystupovala i s Ester Kočičkovou a nyní má vlastní improvizační skupinu NOA! 

I své děti vychovává k autentičnosti a s velkou dávkou humoru. „Zjistila jsem, že podobně jako v roli v Comebacku žiju sitcom … v životě a někdy i ve vaření,“ říká Simona Babčáková.

Myslí si, že její děti budou po ní? „I já jsem čím dál víc jako moje máma – chovám se tak, pohybuju se tak a čím dál víc tak vypadám. Bohužel vypadám jako máma teď,“ směje se při odpovědi Simona a dodává: „Při pohledu do zrcadla občas zaječím a pak si za 14 dní zvyknu.“

V rozhovoru vzpomíná i na svou bohužel předčasně ukončenou účast v soutěži StarDance … když hvězdy tančí. Své tři nejoblíbenější tance si ke své lítosti nestihla zatančit, o to víc se těší na další setkání s Martinem Prágrem. S tím si prý i úžasně lidsky ‚sedli‘, takže spoustou tréninků se doslova prochechtali.

I vás určitě rozhovor se Simonou Babčákovou pobaví. Nabízíme vám ho v záznamu.

Všechny hosty a rozhovory z pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka najdete i na webu https://rozhl.as/Kubanik nebo v podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související