-
Zapečená kapusta v palačinkovém těstě
Hledáte inspiraci na pokrmy bez masa? V Apetýtu vám nabídneme vegetariánské recepty. Začneme kapustou v palačinkovém těstě.
-
Jemná domácí paštika
Masová pomazánka, která chutná skvěle s čerstvým pečivem, může být i vděčným jedlým dárkem. Zkuste si ji vyrobit podle Apetýtu.
-
Závitky z vepřových jater
Apetýt přináší tip na chutný oběd či večeři. Připravte si závitky z vepřových jater.
-
Dušené vepřové s kapustou
Pokud znáte zpsůob, kdy se kapusta a vepřová pečínka připravuje zvlášť, my vás přesvědčíme, že to jde i jinak.
-
Vepřové plátky s hruškami
Přemýšlíte, co uvařit na oběd či večeři? Zkuste vepřové plátky s hruškami podle Apetýtu.
-
Kuřátko nadivoko pečené s lečem
Apetýtové recepty se tento týden věnují drůbežímu masu. Připravte si kuřátko nadivoko pečené s lečem.
-
Obrácené řízky se slaninou
Recept na obrácené řízky se slaninou je poměrně sytý. Vy si místo brambor jako přílohu připravte třeba vařenou brokolici nebo salát.
-
Krůtí se sýrem a švestkami
V Apetýtu vás inspirujeme ke zpracování drůbežího masa. Zkusíte si doma připravit krůtí se sýrem a švestkami? Chuť sladkého ovoce se výborně doplňuje s masem i sýry.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
E-shop Českého rozhlasu
Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!
Jan Rosák, moderátor
Slovo nad zlato
Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.