Miluju všechna zvířata, která jsou prostorově výraznější. O seriálu Zoo s Ivanem Vodochodským

Kuchař, herec, moderátor, expert na ohňostroje a kreativní producent. Všechny tyto profese spojuje Ivan Vodochodský, se kterým jsme si povídali o novém seriálu Zoo. Nejen u tohoto seriálu je Ivan kreativním producentem.

„Ne vždycky jde všechno podle plánu,“ shrnuje Ivan Vodochodský svou práci producenta a dodává: „Natáčení seriálu je obrovské soukolí, které má tisíce ozubených koleček.“ Ví, co říká, protože v této oblasti má bohaté zkušenosti. Kromě nového rodinného seriálu ze zoologické zahrady se podílel na tvorbě seriálových hitů Ohnivý kuře, Modrý kód nebo Slunečná.

Diváci se i v seriálu Zoo podle něj mají na co těšit. Kromě známých tváří se na obrazovkách objeví sloni, žirafy či hadi. Navíc tvorba seriálu probíhá za běžného provozu v prostorách Safari Parku ve Dvoře Králové. „Je to logisticky velmi náročné. Je neuvěřitelné, že nám tam umožní natáčet,“ dodává s radostí Ivan.

Jak se tvoří úspěšný seriál? Co vyžaduje natáčení se zvířaty a kterých se Ivan bojí? Své zážitky a zkušenosti prozradil v pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka.

Všechny hosty a rozhovory z pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka najdete i na webu https://rozhl.as/Kubanik nebo v podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související