Václav Neckář odstartoval oslavy svých narozenin v Uherském Hradišti na rozhlasové Pohovce Jožky Kubáníka

Hostem na rozhlasové Pohovce Jožky Kubáníka byl Václav Neckář, který společně s diváky Slováckého divadla odstartoval oslavy svých narozenin. Do Uheského Hradiště ho na natáčení pořadu doprovodil i jeho syn.

Spolu s vámi jsme byli jedněmi z prvních gratulantů ke „kulatým“ narozeninám Václava Neckáře. Ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti jsme měli možnost se s panem Neckářem a jeho synem osobně potkat v rámci natáčení dalšího dílu oblíbeného pořadu Českého rozhlasu Zlín Na pohovce Jožky Kubáníka

Během příjemného večera plného milého povídání nechyběly samozřejmě písničky Václava Neckáře v podání herečky Pavlíny Hejcmanové za doprovodu CM Cifra, Václavovi zazpíval také smíšený pěvecký sbor Gymnázia Uherské Hradiště Viva la musica.

Narozeninový dárek měli pro pana Neckáře i diváci v sále Slováckého divadla. Během písničky Miluju a maluju poděkovali Václavovi malovanými obrázky srdíček. A i Václav Neckář dal svým fanouškům a rozhlasovým posluchačům dárek. Souhlasil, a dokonce si i výslovně přál, aby v pořadu zazněla v rozhlasové premiéře jeho nejnovější písnička.

Poslechněte si tedy záznam "živé" rozhlasové Pohovky, který je plný nejen milého povídání, ale i písniček Václava Neckáře. A především si vychutnejte jeho nejnovější nahrávku s názvem Snílek, a to i s osobním pozdravem.

Všechny hosty a rozhovory z pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka najdete i na webu rozhl.as/Kubanik nebo v podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související