Na pohovce Jožky Kubáníka: poslouchat můžete i v podcastech!

Od února 2021 můžete slýchávat ve vysílání Českého rozhlasu Zlín pořad Na pohovce Jožky Kubáníka. V něm pro vás Jožka připravuje hodinku plnou povídání se zajímavými hosty, které zve "na rozhlasovou pohovku" a probírají téma, které vždy uvádí vlastním tematickým fejetonem.

Pořad Na pohovce Jožky Kubáníka vysíláme vždy v sobotu po 15. hodině na vlnách Českého rozhlasu Zlín.

Vysíláme na frekvencích: UHERSKÉ HRADIŠTĚ 99,1 (JALUBÍ), UHERSKÝ BROD 107,3 (ČERNÁ HORA), VSETÍN 89,5 (BEČEVNÁ), ZLÍN 97,5 (TLUSTÁ HORA) nebo na internetu na zlin.rozhlas.cz.

Záznam celého pořadu najdete vždy v úterý po vysílání na webových stránkách Českého rozhlasu Zlín, nesestříhané rozhovory s jednotlivými hosty (neboli to, co se nevešlo do vysílání) pak na stejném místě nebo v podcatech na mujRozhlas, Spotify, Apple iTunes a Google Podcasts vždy ve středu a ve čtvrtek ve 12 hodin. Jak píše Jožka na svém instagramovém účtu: „Čtvrtek a středa, podcasu je třeba!“ Fejetony k dalšímu vysílání pak zveřejňujeme vždy v pátek v 10 hodin, kdy se dozvíte také jména dalších hostů.

Pořad na jednotlivých podcastových platformách najdete přes vyhledávání pod názvem Na pohovce Jožky Kubáníka, odkazy najdete i u každého článku z tohoto pořadu na webu Českého rozhlasu Zlín.

autoři: Jožka Kubáník , Český rozhlas Zlín
Spustit audio

Související