Vánoce s Českým rozhlasem Zlín
Užijte si vánoční svátky s Českým rozhlasem Zlín. Udělejte si pohodu a vyberte si z nabídky našich vánočních pořadů.
Čtěte také
Z vánočního programu nabízíme například:
24. prosince
* 5:00 - 9:00 ... Štědrovečení Dobré ráno, Moravo (moderuje Petr Uhřík)
* 9:00-12:00 ... Ježíšek na hlavu! Zdeněk Junák a Vítězslav Koudelka ve speciálním vánočním vydání radioluštění – rozdávají kupu dárků všem úspěšným luštitelům
* 12:00 - 13:00 ... Štědrovečerní Morava krásná zem - moderuje Karel Hegner
* 14:00 - 15:00 ... Vánoce s Květou Fialovou - vzpomíná Jožka Kubánik
* 18:00 - 19:00 ... Česká mše vánoční
25. prosince
* 5:00 - 9:00 ... Božíhodové Dobré ráno, Moravo (moderuje Petr Uhřík)
* 9:00-12:00 ... Božíhodové Srdcovky Zdeňka Junáka
* 12:00 - 13:00 ... Morava krásná zem - moderuje Jiřina Ostrá
* 14:00 - 15:00 ... Sváteční pohádky
Nejnovější články
-
Štědrovečerní večeře měla na Valašsku před sto lety až devět chodů
Co se na přelomu 19. a 20. století jedlo? A jaké tradice o Vánocích lidé dodržovali na Valašsku?
-
Možnosti lyžování na Uherskohradišťsku jsou hlavně v Bílých Karpatech
Slovácko má především pověst regionu, v němž se pěstuje vinná réva, To je ale jenom část jeho bohatství. Má také hory.
-
Vánoční jarmarky nepřinesly letos ani pohodu ani tržby prodejcům
Vánoční jarmarky nejen v Uherském Hradišti před Vánoci končí. Bez svařáku a bramboráků příliš nelákaly. Prodejci hlásí sotva poloviční tržby.
-
Troják a Tesák - nejznámější lyžařská střediska na Kroměřížsku. Prozradíme jejich historii
Troják a Tesák leží jenom pár kilometrů od sebe uprostřed zalesněných kopců Přírodního parku Hostýnské vrchy. V zimě jsou vyhledávané lyžaři, v létě pěšími turisty.
-
V Beskydech na Pustevnách pořádali lyžařské kurzy už v roce 1913
Vsetínsko je nejhornatější částí Zlínského kraje a nabízí okolo tří desítek ski areálů. Velmi zajímavá je jejich historie.
-
Až 80 % ryb na štědrovečerních stolech domácností na Valašsku odchovali rybáři ze Zubří
Napilno mají v sádkách v Zubří na Vsetínsku, kde v rámci přípravy na Vánoce navážejí ryby z choryňských rybníků. Ryby se čistí, zbavují tuku a bahnité příchuti.