Soutěžte s námi během Zlín Film Festivalu 2022 o digitální rádia DAB+

23. květen 2022

Přijďte nás během 62. Zlín Film Festivalu navštívit na stanoviště Českého rozhlasu Zlín v parku Komenského nebo do mobilního studia v OC Zlaté jablko! Nejen, že uvidíte do „kuchyně“ vysílání Českého rozhlasu Zlín, ale můžete se zúčastnit i soutěže o digitální rádia DAB+.

Soutěžit o digitální rádia můžete každý den od 26. do 31. května 2022.

Během pár okamžiků v krátkém dotazníku odpovíte na otázku „Co pro mě znamená rozhlas?“ a po vyplnění kontaktních údajů postoupíte do losování o tři digitální rádia DAB+. Losování proběhne v rámci Koncertu Českého rozhlasu 31. května 2022 na náměstí Míru ve Zlíně.

Soutěžní lístky budou k dispozici v době trvání Zlín Film Festivalu na našich stanovištích: ve "virtuálním studiu" ve zlínském parku Komenského (od 14 do 18 hodin, o víkendu už od 10 hodin) a v OC Zlaté jablko ve Zlíně (denně od 14 do 16 hodin).

Český rozhlas Zlín

Vysílání Českého rozhlasu Zlín

Vysíláme na frekvencích
UHERSKÉ HRADIŠTĚ 99,1 (JALUBÍ)
UHERSKÝ BROD 107,3 (ČERNÁ HORA)
VSETÍN 89,5 (BEČEVNÁ)
ZLÍN 97,5 (TLUSTÁ HORA)
nebo na internetu na zlin.rozhlas.cz.

Čtěte také

Do losování budou zařazeny dotazníky vyplněné soutěžícími na některém ze stanovišť Českého rozhlasu na Zlín Film Festivalu v parku Komenského nebo v OC Zlaté jablko do 31. května 2022 do 17 hodin. 

Vyhlášení vítězů a předání výher

Jména tří výherců budou oznámena přímo při vylosování během Koncertu Českého rozhlasu na náměstí Míru ve Zlíně, následně i na webu zlin.rozhlas.cz (přímo v tomto článku).

Výherce poté budeme kontaktovat na telefonu nebo e-mailové adrese, kterou vyplnil v soutěžním formuláři, a domluvíme způsob předání výhry. 

Podrobná a úplná pravidla soutěže „Co pro mě znamená rozhlas?“ najdete ZDE.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.