Pravidla soutěže „Co pro mě znamená rozhlas“

23. květen 2022

Úplná pravidla soutěže Českého rozhlasu Zlín ve dnech 26. až 31. května 2022.


Přijďte nás během 62. Zlín Film Festivalu navštívit na stanoviště Českého rozhlasu Zlín v parku Komenského nebo do mobilního studia v OC Zlaté jablko!

Nejen, že uvidíte do „kuchyně“ vysílání Českého rozhlasu Zlín, ale můžete se zúčastnit i soutěže o digitální rádia DAB+.

V krátkém dotazníku během pár okamžiků odpovíte na otázku „Co pro mě znamená rozhlas?“ a můžete se stát právě Vy jedním ze tří výherců digitálního rádia DAB+, kteří budou vylosováni při Koncertě Českého rozhlasu, kterým můžete být právě Vy!

Digitální rádio DAB+ nabízí více stanic, kvalitnější zvuk a doprovodné grafické informace. Na přijímačích můžete přitom ladit i stávající vysílání v pásmu FM. Přejít na vysílání DAB+ je přitom jednoduché. Stačí být vlastníkem rozhlasového přijímače s označením „DAB+“.

Zahrajte si o nové digitální DAB+ rádio, díky kterému uslyšíte své oblíbené rozhlasové pořady čistěji a bez šumu. Soutěžit o digitální rádia můžete každý den od 26. do 31. května 2022.

O digitálním vysílání se více dovíte na stránkách www.dobadabova.cz a www.digitalniradio.cz.

Základní ustanovení

Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, zřízený z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12, Praha 2, 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“ nebo „ČRo“).

Soutěž probíhá na území České republiky od 26. do 31. května 2022 na stanovištích Českého rozhlasu Zlín při Zlín Film Festivalu. Výhrou jsou tři digitální rádia DAB+, z nichž každé obdrží jeden výherce, vylosovaný při koncertu Českého rozhlasu ve Zlíně 31. května 2022.

Soutěže se může účastnit každá fyzická osoba starší 18 let s adresou pro doručování výher v České republice i osoby do 18 let, za které budou soutěžit a jednat jejich zákonní zástupci, kteří mají adresu pro doručování výher v České republice (dále jen „soutěžící“).

Mechanika soutěže

Úkolem pro soutěžící je dokončit větu „Poslouchat rozhlas pro mě znamená…“ na dotazníkovém lístku, který je zájemcům k dispozici na stanovišti Českého rozhlasu v parku Komenského a v OC Zlaté jablko ve Zlíně v době od 26. května 2022 14:00 hod. do 31. května 2022 17:00 hod. Losování se uskuteční na pódiu při Koncertu Českého rozhlasu 31. května 2022 na náměstí Míru ve Zlíně. 

Do losování budou zařazeny dotazníky vyplněné soutěžícími na některém ze stanovišť Českého rozhlasu na Zlín Film Festivalu v parku Komenského nebo v OC Zlaté jablko do 31. května 2022 17:00 hod.

Účast v soutěži

  • Soutěžící se do soutěže zapojí vyplněním a odevzdáním příslušného soutěžního formuláře.
  • Ze všech odevzdaných lístků budou vylosováni tři výherci nového digitálního DAB+ rádia. Losování proběhne v rámci Koncertu Českého rozhlasu 31. května 2022 na náměstí Míru ve Zlíně.
  • Každý soutěžící se může zúčastnit pouze jednou (do losování bude zařazen pouze jeden jeho soutěžní formulář).

Vyhlášení vítězů a předání výher

  • Jména tří výherců budou oznámena přímo při vylosování během Koncertu Českého rozhlasu na náměstí Míru ve Zlíně. Jména výherců budou zveřejněna i na webu zlin.rozhlas.cz.
  • Pořadatel se zavazuje výherce kontaktovat na telefonu nebo na e-mailové adrese, kterou soutěžící vyplnil Pořadateli v soutěžním formuláři.
  • Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly nebudou do soutěže zařazeny, pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, ztrácí nárok na výhru.
  • V případě, že se do 14 dnů od vyhodnocení soutěže nepodaří Pořadateli výherce zkontaktovat a domluvit s ním způsob předání výhry, ztrácí tento výherce nárok na výhru a výhra propadá ve prospěch Pořadatele.
  • Výhry budou výherci předány osobně na základě předávacího protokolu nebo budou odeslány poštou na adresu, kterou výherce sdělil Pořadateli soutěže.
  • V případě, že se výherce nedostaví k osobnímu převzetí ceny či nepřevezme zásilku s výhrou ve lhůtě stanovené provozovatelem poštovních služeb, či v případě dalších okolností vylučujících uskutečnění plnění vítězi, které nezpůsobí Provozovatel, ztrácí vítěz nárok na výhru a ta propadá ve prospěch Pořadatele.
  • Český rozhlas neručí za ztrátu, nedoručení, prodlení nebo poškození výher zasílaných prostřednictvím zasilatelské společnosti či jiným způsobem, Český rozhlas zároveň neručí za technické problémy, případné nedoručení zpráv či registračních formulářů a za jakékoli problémy vzniklé v rámci přenosu zpráv elektronickými prostředky.

Prohlášení Pořadatele

  • Účastí v této soutěži soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat.
  • Finanční plnění výher není možné.
  • Soutěže se nesmějí účastnit zaměstnanci Český rozhlas a osoby ve smluvním vztahu s Českým rozhlasem, jejich rodinní příslušníci a osoby blízké.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.
  • Účastí v soutěži každý soutěžící vyjadřuje souhlas s tím, že Pořadatel soutěže je oprávněn užít jméno a město bydliště soutěžícího na webu a při propagaci Českého rozhlasu a soutěže.
  • Výherce se zavazuje poskytnout Pořadateli tyto údaje o své osobě: jméno, příjmení, datum narození, telefonní číslo a adresu trvalého bydliště. Při osobním převzetí ceny se výherce zavazuje podepsat předávací protokol, který bude obsahovat výše uvedenou identifikaci jeho osoby, dále identifikaci předávajícího, specifikaci předávané ceny včetně jejího ocenění a datum převzetí ceny. Osobní údaje soutěžících budou zpracovávány pouze za účelem vyhodnocení soutěže, předání cen a statistického vyhodnocení výzkumu a poté budou zlikvidovány. Dále účastí v soutěži dává souhlas s uveřejněním svého jména v souvislosti s vyhlášením výherců na internetových stránkách a sociálních sítích stanice.

Nakládání s osobními údaji

Český rozhlas zpracovává během soutěže jméno a příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo a doručovací adresu a u výherců soutěže zpracovává jméno a příjmení, datum narození, adresu trvalého bydliště, specifikaci výhry, stát daňové rezidence. Účelem zpracování je zajištění dodržení pravidel soutěže a předání cen výhercům. Právním důvodem je plnění konkludentně uzavřené smlouvy o podmínkách této soutěže mezi soutěžícím a pořadatelem a u výherců plnění právní povinností stanovených zákonem o účetnictví. Po skončení soutěže budou osobní údaje soutěžících zlikvidovány, s výjimkou osobních údajů výherců, které budou zpracovávány pod dobu deseti (10) let od konce daňového období, ve kterém byla výherci předána cena, a poté budou zlikvidovány. Osobní údaje soutěžících nejsou předávány dále. Další práva subjektů údajů a kontaktní údaje pro zajištění práv subjektů údajů jsou uvedeny zde: www.rozhlas.cz/osobni-udaje.

autor: Český rozhlas Zlín
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.