Řidiče při cestě do Zlína čeká na konci prázdnin omezení hned ze dvou směrů – od Otrokovic a Uherského Brodu

11. srpen 2023 11:36

Na konci prázdnin se zkomplikuje doprava do Zlína ze směru od Uherského Brodu. Opravovat se budou všechny tři příjezdové cesty. Výrazné omezení bude také na hlavním tahu od Otrokovic.

Čtěte také

V Ludkovicích bude od 14. do 31. srpna 2023 bourán betonový podjezd. Silnice pod podjezdem bude zcela uzavřena, objízdná trasa povede přes Březůvky, Doubravy, Hřivínův Újezd, Kaňovice a Biskupice na Zlínsku.

Mimo uzavírku v Ludkovicích bude komplikovat dopravu na trase Uherský Brod-Zlín i částečná uzavírka Biskupice-Hřivnův Újezd. Ta začne 21. srpna a potrvá do konce října 2023. V prvních dnech oprav tu bude doprava řízena regulovčíky.

Na třetí možné příjezdové cestě od Uherského Brodu narazí řidiči na probíhající opravy v obci Velký Ořechov. 

Další dopravní informace včetně mapy stacionárních radarů najdete na rozhl.as/dopravaZL.

Od Otrokovic do Malenovic

Po opravě třídy Tomáše Bati v centru Zlína čeká řidiče další významné omezení i na trase od Otrokovic. 21. srpna začne oprava hlavního příjezdu do Zlína v části Malenovice. Potrvá do 24. září.

Opravy se týkají úseku od dálničního obchvatu Otrokovic za nákupní zónu Centro, který bude na 2 týdny uzavřen úplně – provoz bude převeden do jednoho pruhu v protisměru. Ve stejnou dobu bude uzavřený i  sjezd z dálničního obchvatu. Uzavírka se výrazně dotkne i MHD, cestující musí počítat se zdržením. Podrobnosti zjišťoval redaktor Roman Verner:

Podrobnosti k plánovaným omezením připojil Bronislav Malý z Ředitelství silnic Zlínského kraje.

Spustit audio

Související