Most v Otrokovicích se uzavřel. Přečtete si přehled fungování městské i veřejné dopravy a objížděk pro auta

V Otrokovicích na Zlínsku dnes začala oprava mostu přes železniční trať v ulici Nadjezd.

Opravy si vyžádaly celkovou uzavírku mostu, motoristé tak nemohou využívat hlavní trasu do části Baťov a musí jet po objízdných trasách. Po jiné trase jezdí také autobusy městské hromadné dopravy i linkové autobusy.

MHD:

Kvůli uzavírce jedou autobusy městské hromadné dopravy na Baťov po výlukové trase, a to po ulici Komenského, přes světelnou křižovatku směrem na obec Tlumačov, přes nadjezd nad železnicí na hranici katastrů Otrokovic a Tlumačova v lokalitě Skály, kolem vodní nádrže Štěrkoviště a po třídě Tomáše Bati do Baťova. Přemístila se také zastávka Nadjezd a zrušena byla zastávka U Dřevnice.

Mapa objížděk MHD v Otrokovicích

Linkové autobusy:

Uzavírka mostu ovlivnila i linkovou autobusovou dopravu.

"Doporučuji cestujícím, kteří využívají k přepravě dopravce ČSAD Uherské Hradiště, ČSAD Vsetín, KRODOS BUS a HOUSACAR, aby si výše uvedené spoje vyhledali na www.idos.cz, kde si v sekci ´spoje´ a následně ´maska´ zadají číslo spoje a tam zjistí bližší informace o časech odjezdů a místech zastávek," uvedla vedoucí dopravně-správního odboru Renáta Krystyníková.

Auta:

Objízdná trasa kolem Štěrkoviště je stanovena také pro vozidla do 20 tun, naopak nákladní vozidla nad 20 tun mají stanovenu trasu přes Objízdnou ulici. Na křižovatce silnice I/55 při výjezdu na Tlumačov je provoz zachován, stejně tak je možné odbočit na přivaděč dálnice D55.

autoři: pes , Tomáš Fránek
Spustit audio

Související