Devětatřicetiletý řidič osobního auta v noci na neděli zemřel na Kroměřížsku po srážce s kombajnem

27. říjen 2019 17:01

K tragické dopravní nehodě došlo v noci na neděli mezi obcemi Záhlinice na Kroměřížsku a Tlumačovem na Zlínsku. Letos jde už o 15. oběť dopravních nehod v kraji.

Devětatřicetiletý řidič osobního automobilu zahynul v noci na dnešek po střetu s kombajnem mezi obcemi Záhlinice na Kroměřížsku a Tlumačov na Zlínsku. Informovala o tom v neděli mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Řidič osobního auta na rovném úseku silnice z doposud neznámých příčin, pravděpodobně i vlivem vysoké rychlosti, nestihl zareagovat na před ním pomalu jedoucí kombajn s přívěsem a narazil do něj. "Zůstal tak přední částí vozidla zaklíněn pod přívěsem. Utrpěl při tom zranění neslučitelná se životem," uvedla mluvčí. Třicetiletý řidič kombajnu nebyl zraněn, dechová zkouška na alkohol u něj byla negativní.

Během vyšetřování nehody byla silnice uzavřena a policisté odkláněli dopravu. "Přesné okolnosti této tragické události i nadále vyšetřují jak kriminalisté, tak dopravní policisté," doplnila Kyšnerová.

Podle dostupných informací je muž 15. letošní obětí dopravních nehod ve Zlínském kraji. Za celý loňský rok si nehody na silnicích v regionu vyžádaly životy 22 lidí.

autor: Český rozhlas Zlín | zdroj: ČTK
Spustit audio

Související