Uzavírky a omezení ve Zlínském kraji. Přečtete si, kde vás čekají problémy na silnicích

15. leden 2018

Český rozhlas Zlín nabízí přehled dopravních omezení ve Zlínském kraji. Pravidelně se dozvíte o silničních uzavírkách a omezeních nebo výlukách na železnici.

Maximální povolená rychlost je snížena kvůli opravě nadjezdu na ulici Mostecká ve Vsetíně.

Omezení rychlosti a přechodné dopravní značení čekejte v Sulimově na Kroměřížsku, kde silničáři opravují asi 600 metrů dlouhý úsek cesty. Stejná omezení platí i v části obce Prostřední Bečva - Bácov na Vsetínsku.  Tam dělníci staví nový most.

Na silnici druhé třídy číslo 437 mezi Chvalčovem a Tesákem na Kroměřížsku platí dopravní omezení na dvou úsecích. Ty jsou označeny dopravními značkami.

Bez omezení rychlosti projedete na silnici druhé třídy číslo 481 z Velkých Karlovic směrem na Soláň na Vsetínsku. Na zúžený úsek cesty tam upozorňuje přechodné dopravní značení.

A informace pro ty, kteří se chystají cestovat vlakem. Podle webových stránek Českých drah není na železnicích ve Zlínském kraji žádné omezení dopravy plánováno.

A ještě jedna informace z otrokovické radnice. Od úterý do čtvrtka budou technici měnit poškozené semafory na ulici Komenského

autor: Libor Netopil

Související