Speciální vysílání o novince Limonádový Joe v Českém rozhlase Zlín

15. červen 2022

Písničky z filmu Limonádový Joe, rozhovory s hlavními hrdiny, zajímavosti ze zákulisí. To vše si posluchači užijí v pátek od 14 do 16 hodin, když si naladí Český rozhlas Zlín. Právě v tomto čase odvysílá speciál přímo ze Slováckého divadla, který bude celý patřit sobotní premiéře parodie Limonádový Joe.

„Když jsme vloni v říjnu vysílali speciál o Jesus Christ Superstar, setkal se s obrovským úspěchem. Proto jsme se ve spolupráci s Českým rozhlasem Zlín rozhodli podobný pořad zopakovat, tentokrát se u mikrofonu vystřídají kolegové z Limonádového Joa. A pokud by diváci a posluchači chtěli být u toho, tak je zvu k nám do divadelního foyer, odkud budeme vysílat a kde tak mohou nahlédnout do divadelní i rozhlasové kuchyně. Zároveň se mohou i s těmi, kdo novinku připravují, osobně setkat,“ říká herec a moderátor, který bude speciálem provázet, Josef Kubáník.

Těšíme se tedy i na vás, ať už při poslechu Českého rozhlasu Zlín nebo přímo ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti.

Vysíláme na frekvencích
UHERSKÉ HRADIŠTĚ 99,1 (JALUBÍ)
UHERSKÝ BROD 107,3 (ČERNÁ HORA)
VSETÍN 89,5 (BEČEVNÁ)
ZLÍN 97,5 (TLUSTÁ HORA)
nebo na internetu na zlin.rozhlas.cz.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.