Soutěž! Vyhraje digitální rádio DAB+

17. září 2021

O digitální rádio můžete soutěžit od zveřejnění soutěžního příspěvku do 20. září 2021 11:00.

Čtěte také

V průběhu Zlín Film Festivalu jste měli možnost zapojit se do naší soutěže o 7 digitálních rádií DAB+. Podmínkou bylo pouze vyplnění formuláře s otázkou: „Co pro mě znamená rozhlas?“. Formuláře byly k dispozici na našich festivalových stanovištích. Výherce už známe, ale i těm, co neměli možnost nás naživo navštívit, nabízíme možnost rádio vyhrát.

Ještě jedno digitální rádio tedy čeká na svého nového majitele. Zkuste štěstí!

Pravidla soutěže:

  1. Tipněte si, kolik návštěvníků Zlín Film Festivalu se zapojilo do soutěže „Co pro mě znamená rozhlas“ a vyplnilo soutěžní formulář.
  2. Svůj tip napište do komentářů pod příspěvek na facebookových stránkách Českého rozhlasu Zlín, k němu pak připište i vaši odpověď na otázku: „Co pro mě znamená rozhlas?“ Odpovědi můžete začít psát okamžitě po zveřejnění facebookového příspěvku. Do soutěže budou zařazeny tipy, které v komentářích obdržíme do pondělí 20. září do 11:00. Každý účastník může poslat pouze 1 tip.
  3. Soutěžící s tipem, který bude nejblíže skutečnému počtu vyplněných formulářů, vyhraje digitální DAB rádio.
  4. Soutěž bude vyhodnocena v pondělí 20. září 2021 ve 12:00. Přesnou odpověď i výherce zveřejníme v tomto článku a na rozhlasovém facebooku. Výherce budeme kontaktovat přes soukromou zprávu na facebooku.
  5. V případě shody tipujících je vítězem soutěžící, který svůj tip vložil dříve.

Výsledky soutěže:

Děkujeme za účast v soutěži, vaše soutěžní tipy a hezká slova, která nás v Českém rozhlasu Zlín potěšila. Kdo je tedy vítězem? Vaše tipy se pohybovaly od 112 do 14 521 a pouze v jednom případě dali soutěžící stejný tip: 1111. A je kuriózní, že právě tento tip byl nejblíže správné odpovědi, která zní: Do soutěže „Co pro mě znamená rozhlas“ se na Zlín Film Festivalu zapojilo 1184 lidí.

A protože pravidla říkají, že v případě shody tipujících je vítězem soutěžící, který svůj tip vložil dříve, k výhře digitálního rádia GRATULUJEME Martinovi Pelcovi (@Anah Anah), jehož příspěvek se v komentářích objevil o den dříve než stejný tip od Blanky Orsákové. I tento druhý nejbližší tip ale odměníme „cenou útěchy“.

Vám všem ostatním ještě jednou díky za účast a budeme se snažit, abychom vám byli i nadále příjemnými společníky.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.