Rekonstrukce zlínské křižovatky ulic Mostní a Březnická se blíží, plánované objížďky jsou plné děr

6. březen 2023 12:11

Silničáři připravují rekonstrukci zlínské křižovatky ulic Mostní a Březnická. Silnice na plánovaných objížďkách jsou ale ve špatném stavu, silničáři je tak musí do dvou týdnů opravit.

Čtěte také

Ve druhé polovině března 2023 začne rekonstrukce zlínské křižovatky ulic Březnická a Mostní. Silničáři uzavřou Březnickou ulici pro příjezd od Uherského Hradiště a umožní pouze výjezd z krajského města. Příjezd do Zlína bude pro osobní auta po objízdné trase přes Kudlov, pro nákladní dopravu přes Otrokovice. 

Po zimě jsou ale silnice všeobecně plné výtluků, což se týká i  cesty do Zlína kolem lesního hřbitova přes Kudlov a po ulici Osvoboditelů. Kromě občasných výtluků jsou tu největším problémem poškozené krajnice. Ty už například opravují silničáři podél nové zástavby na filmových ateliérech. Další práce musí stihnout do uzavření Březnické ulice.

Objížďka si vyžádá i místní úpravy po příjezdu do Zlína. Na objízdné trase pro osobní auta a autobusy přes Kudlov se počítá s drobnější úpravou jízdních pruhů ulice Osvoboditelů v křižovatce u Kolektivního domu a s povolením jízdy vozidel v ulici Na Požáře.

Další informace o opravách a úpravách silnic na objízdných trasách při plánované rekonstrukci křižovatky ulic Mostní a Březnická ve Zlíně zjišťoval reportér Českého rozhlasu Zlín Roman Verner.

AKTUALIZACE 13. března:
Kvůli technickým komplikacím začne jednosměrná uzavírka zlínské ulice Březnická začne až 3. dubna.

Další dopravní informace ze Zlínského kraje najdete ZDE.

Spustit audio

Související