Podlesníky
Vyzkoušejte recept od Marcely Krupikové z Kašavy.
Budete potřebovat:
250 g vařených brambor
250 ml podmáslí
100 g polohrubé mouky
sůl
100 g másla
skořice
mletý cukr
Postup:
1. Uvaříme brambory.
2. Vychladlé brambory oloupeme, pomeleme a smícháme s podmáslím, solí a moukou.
3. Rozetřeme natenko na vymazaný plech, upečeme.
4. Ještě teplé posypeme skořicí a cukrem a polijeme máslem.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Děsivá freska válečné krajiny, u které se nepřestávám smát.
Petr Gojda, slovesný dramaturg, Centrum výroby Českého rozhlasu


Osudy dobrého vojáka Švejka KOMPLET
Pro jedny šťastný blb a ignorant, pro druhé vychytralý šašek. Pro nadporučíka Lukáše boží dobytek. Pro jedny ikona totálního odcizení a nihilismu, pro jiné bojovník proti válce, pro další anti světec a antihrdina. Čte Oldřich Kaiser