Má rád humor i humra: Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Bučkem

14. březen 2024

Český šéfkuchař Michal Buček má za sebou pracovní zkušenost z prestižních kuchyní, z armády i z židovské restaurace. Aktuálně si jeho umění můžete vychutnat ve Zlíně.

Michal Buček září jako jeden z nejžádanějších kuchařů v Česku. Má za sebou neuvěřitelnou kulinářskou jízdu - vařil pro prezidenty, pro armádu, v ortodoxní židovské restauraci, umí udělat jídlo z alkoholického drinku, pracoval také několik let v zázemí televizní soutěže o vaření MasteChef Česko, kde byl zodpovědný za zásobování kvalitními surovinami.

Jak „vybruslil“ ze situace, kdy jeho kolega při přípravě menu pro hlavu státu zaměnil cukr se solí? Co prozradil o modrém humrovi nebo rybě svatého Petra? Poslechněte si rozhovor Jarky Barboříkové s Michalem Bučkem.

Spustit audio
    • SportPromo_Kam na výlet ve Zlínském kraji_léto_2100x700.jpg
      Kam na výlet
    • SportPromo_Na pohovce Jožky Kubáníka_Zlín_2100x700.jpg
      Na pohovce Jožky Kubáníka
    • Záhady a tajemství Zlínského kraje, pořad Zlín, SportPromo, zahady-tajemstvi_2100x700.jpg
      Záhady Zlínského kraje
    • Rodáci známí neznámí, pořad Zlín, SportPromo, rodaci_2100x700.jpg
      Rodáci známí neznámí

    Mohlo by vás zajímat

    Nejposlouchanější

    Více z pořadu

    E-shop Českého rozhlasu

    Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

    Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

    jak_klara_obratila_na web.jpg

    Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

    Koupit

    Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.