Krumlovská kapsa
Vzkoušejte recept od Marie Štoplové z Moravského Krumlova.
Budete potřebovat:
vepřová kýta, nebo pečeně
šunka
plátkový sýr
žampiony
pórek
kapie
sůl, pepř
vejce
hladká mouka
strouhanka
Postup:
1. Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
2. Poklademe na něj plátky šunky a sýra a směsi, kterou si připravíme ze žampionů, pórku a kapie.
3. Přeložíme, okraje dobře přitlačíme, nebo přichytíme špejlí.
4. Obalíme v trojobalu a smažíme dozlatova.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka