Kde jsou uzavřené silnice a kde projedete s obtížemi. Přečtěte si seznam omezení v dopravě

První prázdninový týden se začnou opravovat další silnice.

Uzavřený bude například kruhový objezd u obchodního centra Čepkov ve Zlíně. Ten bude neprůjezdný až do 21.8.2018.

A řidiči musí počítat s problémy na frekventvané silnici I/50 mezi Kunovicemi a Starým Městem. Tam silničáři pokládají nový povrch a průjezdný je jenom jeden jízdní pruh.

Už od pondělí řidiči nepojedou ve směru Soběsuky-Milovice, kde se začne s opravou silnice, která si vyžádá desítky milionů korun. Další opravy přibydou během tohoto týdne.

V místě stavebních prací V Soběsukách bude platit úplná uzavírka a pro motoristy bude vyznačena objízdná trasa. Ta je vedena přes Cvrčovice, Zdounky, Soběsuky. Uzavírka má platit až do konce září tohoto roku.

Od tohoto úterý se začne i s opravou cesty III. třídy ve směru Morkovice-Litenčice na Kroměřížsku, kde se bude pokládat nový povrch. Do středy zde platí částečné omezení, od čtvrtka ale musí řidiči počítat s úplnou uzavírkou této cesty a objízdnou trasou, která vede přes Morkovice-Slížany – Troubky – Hoštice – Honětice – Litenčice.

7 a 8. července se uzavře také cesta v Uherském Ostrohu, kde se začne s opravou mostu přes řeku Moravu. Řidiče čeká objížďka, která povede přes Veselí nad Moravou, Moravský Písek. Uzavírka cesty platí do konce tohoto týdne.

Uzavírky na silnicích:

Zlín: Tyršovo nábřeží, úplná uzavírka

Štípa, konkrétně Zámecká ulice ve směru na ZOO Lešná. Řidiči musejí využít objížďku, která je značena.

Zlechov: Úplná uzavírka. Objížďka vede přes Buchlovice

Sulimov: úplná uzavírka. Objízdná trasa je vedena přes Vrbku, Bařice, Kvasice.

Pitín: úplná uzavírka. Objízdná trasa je vedena přes Hostětín.

Holešov, křižovatka s Tovární ulicí. Částečná uzavírka z důvodu výstavby okružní křižovatky. Provoz je omezený rychlostí.

Otrokovice směr Tlumačov, silnice 55. Pokračuje oprava mostu přes železniční trať. Objízdné trasy jsou značeny jak pro osobní auta, tak i pro nákladní zvlášť.

Karolinka, místní část Stanovnice: Oprava mostu. Doprava je vedena po objízdných trasách a řízena semafory

Velké Karlovice, směr Soláň: úplná uzavírka pro vozidla nad 7,5 t. Objízdná trasa je vedena přes Bumbálku, Prostřední Bečvu, Hutisko-Solanec. 

Hovězí: částečná uzavírka. Střídavý provoz 1 jízdním pruhem řízen světelnou signalizací.

Chvalčov - Tesák - křiž. s MK Rajnochovice: úplná uzavírka pro vozy nad 7,5 tuny. Objízdná trasa je vedena přes obce Držková, Lukov, Fryšták, Holešov, Bystřice p. Hostýnem. Pro ostatní vozy je doprava řízena semafory.

Těšánky: Částečná uzavírka. Doprava je v jednom pruhu a řídí ji semafory.

Ratiboř: Částečná uzavírka. Střídavý provoz 1 jízdním pruhem řízen ve 2 úsecích světelnou signalizací.

Traplice: Úplná uzavírka. Objízdná trasa je vedena přes Jalubí, Staré Město, Huštěnovice a Sušice.

Valašská Bystřice: Částečná uzavírka. Doprava je svedena do jednoho jízdního pruhu a řízena kyvadlově pomocí světelné signalizace.

Rymice: Úplná uzavírka. Objížďka je vedena přes Količín, Všetuly a Holešov, nákladní vozy s hmotností vyšší než 6 tun musejí jet přes Němčice, Hulín a Holešov.

Bystřice pod Hostýnem: ulice Dolní, úplná uzavírka. Objízdná trasa je vedena ulicemi Mlýnská, Nádražní. Mapa zde. Důvodem je přestavba mostu přes říčku Bystřičku.

Luhačovice: ulice Hradisko, částečná uzavírka. Střídavý provoz 1 jízdním pruhem řízen světelnou signalizací

Uzavírky ve Zlínském kraji
autoři: pes , Tomáš Fránek
Spustit audio

Související