Vydařená premiéra! Tomáš Perutka v sobotu zahájil pravidelné ranní vysílání Českého rozhlasu Zlín

6. duben 2019 15:08

Od 6. dubna vždy v sobotu a neděli od 5. hodiny ranní do 9. hodiny dopoledne bude vaším průvodcem vysílání Českého rozhlasu Zlín nový moderátor Tomáš Perutka.

Víkendové vstávání s naším vysíláním je od soboty 6. dubna zase o něco příjemnější. Ranním vysíláním vás už pravidelně o víkendu bude provázet náš nový moderátor Tomáš Perutka. Jeho první Dobré ráno, Moravo bylo velmi vydařené a patřičně pohodové. Nechyběly tradiční rubriky, na které jste zvyklí z ranního vysílání ve všedních dnech, pohodové písničky a v neposlední řadě také soutěž. Pokud jste promeškali sobotní premiéru Tomáše Perutky v našem vysílání, úryvek si můžete přehrát přímo v tomto článku. A budeme rádi, pokud s Tomášem Perutkou budete vstávat každý víkend a bude vám příjemným společníkem.

Dobré ráno, Moravo! Víkendový ranní proud informací a české a slovenské hudby. Zprávy každou půlhodinu, podrobné předpovědi počasí, reportáže, tipy a zajímavosti z našeho kraje a kontakt s vámi posluchači. Ráno pro Zlínský kraj přímo na míru. Moderuje Tomáš Perutka. Zprávy: 5:00, 5:30, 6:00, 6:30, 7:00, 7:30, 8:00, 8:30.​

autor: Tomáš Hyánek
Spustit audio