Středeční Noční linka: Nejen Vánoce, celý prosinec ať je veselý! A jak na to?

29. listopad 2023

Vánoční svátky a adventní doba, která jim předchází je, nebo by alespoň měla být, obdobím zklidnění a rozjímání. Ale nikde není psáno, že bychom si ty prosincové krátké dny a dlouhé noci nemohli zpříjemnit dlouho odkládanými výlety na zajímavá místa, setkáními s dlouho neviděnými přáteli, anebo něčím netradičním, co v nás zažehne jiskřičku radosti v pošmourném počasí. 

Máte návrhy jak na to? Dodržujete každoročně plán, podle nějž si (jako v tom čokoládovém adventním kalendáři) každý prosincový den vyloupnete jednu drobnou radost?

Třeba právě váš příklad, jak si udělat poslední měsíc v roce veselejší, inspiruje i ostatní posluchače a posluchačky dnešní Noční linky s Borkem Kapitančikem. Zavolejte na 731 800 900, napište na e-mail linka@rozhlas.cz a řekněte, jak si zpříjemňujete měsíc, na jehož konci už budeme trénovat nový letopočet!

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.