Připálený pudink u dna je běžný problém, který můžete jednou provždy vyřešit
27. srpen 2021
Vaříte pudink a běžně se vám připaluje u dna? Vymažte hrnec nejdříve máslem a uvidíte, že se to už nestane a pudink bude krásně voňavý.
Aby byl váš koláč z litého těsta krásně nadýchaný, přidejte do připraveného těsta ještě deci vlažné vody.
Přesolenou polévku zachráníte rozšlehaným vajíčkem. Nalijte ho do vařící polévky a po chvíli seberte z povrchu, nebo polévku přeceďte.
Vaříte maso a to nechce změknout? Zkuste při varu přidat trochu piva.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka