Pondělní Noční linka: Pečení cukroví: vůně Vánoc v každém domě
Vánoce jsou nejen o dárcích a tradicích, ale také o vůních, které naplní náš domov a srdce. Dnes Vás zvu na příjemné setkání, kde si povíme o pečení cukroví, které je neodmyslitelnou součástí vánočních svátků.
Jaké druhy cukroví byly ty, které nám voněly z kuchyně každý rok? Co všechno dělalo naše pečení tak výjimečným – byla to tajná rodinná receptura, nebo chvíle strávené s rodinou u stolu, kde se mísil smích i cukr? Jak se měnily vánoční sladkosti v průběhu let a co nám vždy připomnělo kouzlo Vánoc?
Přijďte si zavzpomínat na ty nejkrásnější vánoční chvíle strávené u stolu s plechem voňavého cukroví a podělte se s námi o své oblíbené recepty a vzpomínky.
Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka