KVÍZ: Co ne/víte o vysílání Českého rozhlasu Zlín

1. listopad 2021

Posloucháte Český rozhlas Zlín, zaznělo 1. listopadu 2017 éterem. Jsme rádi, že už 4 roky vám můžeme přinášet fajn muziku nebo zajímavé hosty a ověřené zpravodajství z našeho regionu.

Čtěte také

1. 11. v 11 hodin začala vysílat samostatná regionální stanice Český rozhlas Zlín. Navázala na šedesátiletou historii zlínské redakce Českého rozhlasu.

A byl to ostrý start. Moderátoři Andrea Kratinová, Pavel Vacek i brněnský host Zdeněk Junák představili nový program, první regionální zprávy připravil a přečetl Ondra Strachota.

Znělku spustil generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral. Ten společně s hejtmanem Jiřím Čunkem a primášem Hradišťanu Jiřím Pavlicou zazpívali hudební zdravici speciálně složenou pro zlínské studio.

A pokud jste nyní pozorně četli nebo si dokonce naše první vysílání pamatujete, jistě pro vás budou hračkou odpovědi v našem krátkém kvízu, který bude testovat, jak znáte Český rozhlas Zlín.

autor: Český rozhlas Zlín
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.