Den otevřených dveří Českého rozhlasu Zlín 2024 – jaký byl?

Český rozhlas v sobotu 18. května 2024 nabídl posluchačům v celé republice Dny otevřených dveří. Naši stanici, Český rozhlas Zlín, si přišlo prohlédnout 250 lidí. A protože sídlíme v bývalé vile Jana Antonína Bati, na návštěvníky tady dýchla i baťovská historie.

Český rozhlas Zlín otevřel své prostory posluchačům a návštěvníkům. V krásné vile Jana Antonína Bati, ve které sídlí už od roku 1951, příchozí nejdříve přivítal sám Jan Antonín Baťa (v podání herců Městského divadla Zlín a moderátorů Českého rozhlasu Zlín Pavla Vacka a Pepy Kollera), pak si mohli prohlédnout historické prostory vily, redakce i vysílací studia.

Návštěvníkům se také naskytla nevšední možnost setkat se s většinou z osobností Českého rozhlasu Zlín, být svědkem klasického živého rádiového vysílání a mohli se seznámit s tím, co rozhlasová práce obnáší. 

Den otevřených dveří i tentokrát doplnil doprovodný program na prostranství před vilou. Tady se mohli zúčastnit soutěže, měli možnost seznámit se s činností zlínské pobočky neziskové organizace Naděje, pro nejmenší byla připravena zábava s Kamarádem Nenudou.

Celý den zpestřili zpěvem studenti Zlínské soukromé vyšší odborné školy umění pod vedením Jany Lukášové.

Všem příchozím moc děkujeme za návštěvu a budeme se těšit zase za rok!

Spustit audio

Související