Židenický místostarosta se ztratil, hledá ho i policie

Místostarosta Brna-Židenic Aleš Vytopil je od pátečního večera nezvěstný. Policie se dokonce obává, že by se mohl stát obětí trestného činu.

Šestatřicetiletého komunálního politika naposledy viděli svědci v pátek večer v Mariánském údolí v brněnské Líšni. „Naposledy se pohyboval poblíž restaurace U Raka a Eldorádo, kam přijel svým motorovým vozidlem hnědé metalické barvy, tovární značky Volkswagen Passat,“ upřesnila policejní mluvčí Petra Vedrová.

Muž je přibližně 180 centimetrů vysoký, střední postavy. Má kulatý obličej, hnědé oči a hnědočerné krátké rovné vlasy. Na sobě měl zelenomodré pruhované tričko, modré rifle, sportovní boty bílé barvy a s sebou měl černou pánskou příruční tašku.

„Žádáme všechny svědky, kteří v pátek 9. září v době kolem 19 hodin pohybovali v Mariánském údolí v Brně, zejména parkovali svými motorovými vozidly na parkovišti u restaurace Eldorádo nebo pohřešovaného v inkriminované době nebo později viděli, aby se s veškerými informacemi obrátili na linku 158,“ uvedla Petra Vedrová.

autoři: hon , Zuzana Kopuletá
Spustit audio