Sobotní Noční linka: Astrologie - život ve znamení zvěrokruhu

4. červen 2022

Názory na astrologii dělí společnost na několik táborů. Jedni ji považují za naprostý nesmysl, druzí připouštějí, že by na ní přece jen mohlo něco být, a poslední jí bezmezně věří. Jak jste na tom vy? 

Jaký máte názor na horoskopy? Věříte jim? Vyhledáváte je v tiskovinách nebo na internetu? Plní se vám astrologické předpovědi? Potvrdili byste jejich pravdivost nebo je jednoznačně odsoudili? Víte, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili? Věříte, že znamení zvěrokruhu ovlivňuje povahové rysy člověka? Zkoumali jste to někdy blíže a myslíte, že na vás charakteristika znamení sedí? Nebo je to holý nesmysl? V jakém znamení jste se narodili a jací byste tedy “měli být“? A jací jste doopravdy? S jakými znameními si nejlépe rozumíte? Hledali jste snad i partnera podle znamení?

Dnešní Noční linka Českého rozhlasu bude o důvěřivosti lidí k astrologickým výkladům. 

Vaše příspěvky nám můžete psát na rohlas.cz/linkakde si můžete také přečíst vzkazy ostatních. K dispozici je email nocnilinka@rozhlas.cz a v době vysílání můžete volat studio ve Zlíně 731 800 900.

Na povídání s vámi se těší Jarka Barboříková.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.