Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Ondřej Koráb je velká naděje české gastronomie. Má za sebou praxi u mnoha významných zahraničních michelinských kuchařů. Dnes je šéfkuchařem Grandhotelu Pupp. Vidět ho můžete také v televizním pořadu Kluci v akci. Nejen o jeho cestě do Karlových Varů si povídal s moderátorkou Terezou Švecovou.
Související
-
Fit i bez fitka. Dana a Miloš Škorpilovi motivují lidi k pohybu v domácím prostředí
Dana a Miloš Škorpilovi jsou důkazem toho, že věk je jenom číslo. Společně ted vydali knihu Fit i bez fitka, kterou příblížili v rozhovoru s Terezou Švecovou.
-
Nejnovější kniha Emila Hrušky přináší řadu poznatků o Konradu Henleinovi
Emil Hruška je chebský spisovatel a historik. Píše publikace, ve kterých se často objevuje téma česko-německého pohraničí. Jeho poslední kniha přináší dosud nezveřejněné...
-
Všechny emoce patří k člověku. Je dobře, když se promítají v tvorbě, říká humorista Miroslav Skopal
Naším hostem byl humorista a blogger Miroslav Skopal, který pravidelně přispívá do časopisu Tapír. Svou první povídku napsal už v jedenácti letech do školního sešitu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.