Rozšiřte náš tým! Zajímáte se o aktuální dění v regionu, máte přehled a příjemný hlas? Pak hledáme právě vás

Český rozhlas, redakce Zpravodajství Zlín, hledá vhodné uchazeče/uchazečky na pozici Redaktor/ka zpravodajství pro Zlínský kraj. Nástup možný v říjnu 2019.

Do našeho týmu Českého rozhlasu ve Zlíně hledáme nového kolegyni nebo kolegu. Co bude vaší pracovní náplní: připravovat zprávy, reportáže a živé vstupy do vysílání, sledovat svoji oblast, udržovat kontakty i všeobecný přehled a aktivně navrhovat původní témata, sledovat aktuální dění a udržovat si všeobecný přehled, absolvujete zaměstnavatelem připravená školení, při kterých si zvyšujete kvalifikaci, získávat a zpracovávat textové a obrazové informace a materiály pro webové zpravodajství Českého rozhlasu Zlín.

Co od vás očekáváme: SŠ/VŠ vzdělání, hlasové předpoklady, dynamičnost a ambice, excelentní práci s informacemi, všeobecný přehled, znalost regionu, vynikající znalost českého jazyka, nadstandardní komunikační dovednosti, schopnost interpretovat informace, znalost práce na PC, flexibilitu, vysoké pracovní nasazení, samostatnost, řidičské oprávnění skupiny B (aktivní řidič), bydliště ve Zlínském kraji, novinářská praxe výhodou

Co vám nabízíme: zajímavou práci ve stabilní mediální společnosti, odpovídající ohodnocení, pět týdnů dovolené a další zaměstnanecké výhody. Termín nástupu je možný od října 2019. Místo výkonu práce: Zlín, případně Zlínský kraj.

Motivační dopis se strukturovaným profesním životopisem zašlete v případě vašeho zájmu do 19. července 2019 na adresu jan.moravec@rozhlas.cz.

autor: Tomáš Patrick Hyánek
Spustit audio