Pondělní Noční linka: Které báječné stvoření bylo vaším nejlepším mazlíčkem?

2. říjen 2023

Naše domácí mazlíčky často považujeme často za členy rodiny, kteří nám přinášejí radost a lásku. Jaké příběhy a zážitky s vašimi mazlíčky máte vy?

Byla to kočka, pes, papoušek nebo něco exotičtějšího? Jak se jmenoval/a a jakou měl/a povahu? Jak jste se poprvé setkali se svým nejlepším mazlíčkem? Byla to láska na první pohled, nebo to trvalo nějaký čas, než jste se spřátelili? Měl/a nějaký zvláštní způsob, jakým vás potěšil nebo povzbudil? Jak vám váš mazlíček pomáhal zvládat stres nebo těžké chvíle v životě? Jak vaši mazlíčci ovlivnili váš život a co vám dali? Jaký byl váš oblíbený rituál nebo zvyk spojený s péčí o něj? Jak jste spolu trávili čas? Jaký byl ten nejpamátnější, nejvtipnější nebo nejdojemnější okamžik, který jste s vaším mazlíčkem prožili?

Volejte dnešní Noční linku, sdílejte své příběhy a nebojte se ptát i našich dalších posluchačů na to, co vás zajímá. Toto je večer pro všechny milovníky zvířat a jejich věrných společníků.

Společníkem vám bude Jarka Barboříková ve zlínském studiu Českého rozhlasu na telefonním čísle 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz

Spustit audio