Patrik Rozehnal
Moderátor pořadů Humoriáda, Pochoutkový rok, Vesele a zdravě a Hvězdné návraty.
Vystudoval jsem ČVUT - obor pozemní stavby a architektura a dále VŠE - obor oceňování nemovitostí.
V minulosti jsem vysílal na rádiu Golem, City a Vox, moderoval na TV Nova, Prima a Barrandov.
Rád cestuji, venčím fenku maďarského ohaře, fotím a plním sny svým přátelům.
Film, co mne pořád baví: Miluju starou českou černobílou komedii Eva tropí hlouposti, dál barevnou veselohru Zítra to roztočíme, drahoušku. A nesmím zapomenout ani na kouzelný seriál Taková normální rodinka...
Hudba, kterou mám rád: Takovou, která mě rozpohybuje a začnu si podupávat nohou a možná i vlnit tělem. Takovou, z jejíž melodie je slyšet optimismus a radost.
Kniha, u níž nikdy neusnu: Usnu bezpečně u každé.
Motto: Žádné heslo si nedávám. Ale chtěl bych v sobě objevovat stále nové schopnosti, zkoušet nepoznané a mít radost ze života.
Všechny články
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 4. 2024
Soutěžní recept: Dančí závitky od Václava Ségla. Rada z etikety Ladislava Špačka: Jak si v restauraci objednává žena. Mlýnky na mák.
-
Dančí závitky od Václava Ségla stojí za to. Mají sílu a intenzivní chuť
Jestli jste milovníci španělského ptáčka, tento recept vás nadchne. Dančí maso je jemnější a krásně jím prostoupí všechny chutě, které jsou schované uvnitř.
-
Žena v restauraci: Má si objednat sama, nebo by měla spoléhat na muže? Radí Ladislav Špaček
Tradičně se o ženu v restauraci stará muž. Muž vchází jako první do restaurace, aby ženu uvedl. Muž jí odsunuje židli, usazuje ji, pak teprve usedá on sám.
-
Příčin brnění může být celá řada. Jednou z nich je i syndrom mrtvé zadnice. Co pomůže?
Brnění nebo mravenčení může mít banální příčinu, ale může signalizovat i něco vážnějšího. Proto ho neberte na lehkou váhu. Může se objevit kdekoli na těle.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 4. 2024
Soutěžní recept: Zmrzlý pelišák Vlasty Canové. Rada z etikety Ladislava Špačka: Kam se žvýkačkou. Abertamský sýr: z horských chalup až na slavnostní panské tabule.
-
Zmrzlý pelišák od Vlasty Canové je plný tvarohu a láká ke snědení v pelíšku
Vláčný a velmi jedlý dezert není přeslazený, protože cukr není v nastrouhaném těstě, ale jen v náplni. Rozinky namočené ve slivovici mu dodají správný říz.
-
Co se žvýkačkou? Žvýkání je praktické a papírek to jistí, radí Ladislav Špaček
Žvýkačka je praktická záležitost. Žvýkačku lze jenom doporučit ve společenském styku. Ono to zní trošku zvláštně, možná paradoxně, ale žvýkačka vytváří náš příjemný dech.
-
Akné nezná věku. Nový pupínek je reakcí na něco, co se kůži nelíbí
Na kůži jako na povrchovém orgánu se často projevují známky chorob. „Dřívější lékaři to měli někdy těžké, protože u žen směli vidět jen zápěstí,“ říká Kateřina Cajthamlová.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 3. 2024
Soutěžní recept: Slané makové čtverečky Jany Prudičové. Rada z etikety: Jak jíst mazanec. Vejce: Z chovatelské haly na váš stůl.
-
Slané makové čtverečky Jany Prudičové zabodují na každé party. Už nebudete chtít kupované krekry
Křupavé čtverečky, které si můžete udělat také v bezlepkové variantě, se hodí k vínu i pivu. Na neskutečně jednoduchý a chutný recept vám stačí jen pár surovin.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »