Fazole s dýňovým olejem
Do kuchyně sportovců vás zveme v úterních apetýtových receptech. Dnes zavítáme do kuchyně brněnského volejbalisty Michala Hrazdíry.
Na Fazole s dýňovým olejem potřebujete:
- fazole (buď uvaříme nebo fazole z konzervy)
- ocet
- dýňový olej
- sůl
- pepř
Postup:
- Fazole slejeme z nálevu (pokud používáme fazole z konzervy) a dáme do misky.
- Zakapeme trochou octa a zalijeme dýňovým olejem.
- Promícháme a dochutíme solí a pepřem.
- Lze jíst jako samotný salát, s pečivem nebo jako přílohu k masu.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka