Domácí karamelky
Sladké potěšení přináší čtvrteční Apetýt. Petr Svoreň vás naučí domácí karamelky a určitě to ocení nejen strávníci z řad dětí.
Budete potřebovat:
- 250 g cukru krystalu
- 80 g smetany (nejlépe 33%)
- 60 g másla
- 6 g soli
Postup si poslechněte v přiloženém audiu.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.