O pořadu Den ve Zlínském kraji

Zpravodajsko-publicistický podvečerní souhrn. Rozšířené informace o počasí, aktuální dění na Moravě i informace integrovaného záchranného systému proložené hudbou.

Zpravodajsko-publicistický podvečerní souhrn na vlnách Českého rozhlasu Zlín. Vysílání (nejen) pro ty, kteří se přes den nedostali ke svým rádiím nebo počítačům.

Pořad Den na Moravě přináší vždy v pracovních dnech po 17. hodině základní přehled o všem, co souvisí s končícím dnem.

Odborníci z Českého hydrometeorologického ústavu přinesou rozšířenou předpověď počasí pro nadcházející hodiny i další den. Redaktoři Českého rozhlasu Zlín pak připraví rozšířené informace o událostech a věcech, které se týkají života Moravy.

Nezapomeneme ani na informace integrovaného záchranného systému, pro aktuality zavoláme přímo jeho pracovníkům.

Součástí podvečerního vysílání je i Zelená vlna s aktuálními informacemi o dopravní situaci na silnicích, ale i ve veřejné dopravě.

V průběhu zpravodajsko-publicistické hodiny uslyšíte i cyklus Co vy na to? Odborníci a osobnosti v něm přibližují aktuální problémy a témata s dopadem na obyvatele Moravy.

To vše proložené příjemnými písničkami.

Další pořady

  • Česká dvanáctka

    Hitparáda nových českých písniček populární hudby.

  • Vesele a zdravě

    Pořad o zdraví a zdravém životním stylu, kde se veselou formou dozvíte více o svém zdraví a jak funguje lidské tělo.

  • Výlety

    Průvodce po nejzajímavějších místech Čech, Moravy a Slezska.

  • eRko

    Magazín o Českém rozhlase. Novinky z vysílání, zajímavosti ze zákulisí, rozhovory se zajímavými lidmi i soutěž o ceny. Moderuje Jan Kovařík.