O pořadu Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín

Odpolední proud informací, soutěží, rozhlasové historie i setkání s hosty, kteří toho hodně vědí a umějí o tom vyprávět.

Blok Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín byl vysílán původně pod názvem Rendez-vous a vznikl v Českém rozhlase Brno jako rekreativní rozhlasový program v roce 1993. Jeho posláním od začátku bylo a stále je posluchačům přinášet informace ze všech možných inspirujících tématických oblastí (od historie, přes divadlo, film, hudbu až po umění).

Za mikrofonem se při vysílání pořadu vystřídala řada slavným moderátorských jmen, namátkou Josef Veselý, Marcela Vandrová, Marcela Antošová anebo Věra Hotařová.

V Českém rozhlase Zlín provádí posluchače odpolednem plným servisních informací, zajímavostí, milých hostů a pěkných písniček moderátor Pavel Vacek.

Pořad připravují

Další pořady

  • Hobby magazín

    Pořad pro všechny, kteří se neradi nudí.

  • Humoriáda

    Hodina plná humoru na vaše přání.

  • Pochoutkový rok

    Kulinární magazín spojený s exkluzivní soutěží – přihlaste své jedinečné recepty a vyhrajte kuchyňské ceny v celkové hodnotě 100 000 Kč. Přihlaste se zde >>

  • Country dostavník

    Hodinové setkání s evergreeny i novinkami naší scény country, folku a trampské písně, doplněné originálními verzemi písniček.