Místo června září. Holešovská Regata mění kvůli koronaviru termín a bude jen jeden den

9. duben 2020 14:59

Pořadatelé festivalu Holešovská Regata rozhodli kvůli pandemii nového typu koronaviru o jeho odložení z původního červnového termínu na září.

Desátý ročník rodinného a hudebního festivalu navíc nebude jako obvykle dvoudenní, jeho program organizátoři zúžili na jeden den. Přehlídka se uskuteční v zámecké zahradě v Holešově 6. září, sdělil dnes ČTK ředitel festivalu Michal Žáček.

"Datum jsme zvolili hlavně ve snaze maximálně dodržet složení hlavních hvězd letošní Regaty," uvedl Žáček. Na festivalu vystoupí například zpěváci Marek Ztracený a Voxel nebo kapely No Name, Support Lesbiens a Mňága a Žďorp. Zahraje také Čechomor, avšak bez původně avizované filharmonie.

"Proběhne i přehlídka netradičních plavidel, přejezd lávky a platí i bohatý doprovodný program a oblíbený večerní tematický ohňostroj," doplnil Žáček. Z termínových či jiných důvodů naopak ve srovnání s původně plánovaným programem budou na festivalu chybět Vojtěch Dyk a B-Side Band, Anna K, Vesna a Laco Deczi.

"Vstupenky zakoupené na původní červnový termín, jednodenní páteční i sobotní, platí na nové zářijové datum. Majitelům permanentek budeme přiměřenou část ceny kompenzovat vracením peněz v hotovosti přímo u vchodu v den konání," uvedli pořadatelé.

Podrobnější informace ke změnám, kompenzaci a prodejům vstupenek zveřejní organizátoři po Velikonocích na facebooku a webových stránkách festivalu, který se měl původně konat 19. a 20. června

zdroj: ČTK
Spustit audio

Související