Fazole s dýňovým olejem
Do kuchyně sportovců vás zveme v úterních apetýtových receptech. Dnes zavítáme do kuchyně brněnského volejbalisty Michala Hrazdíry.
Na Fazole s dýňovým olejem potřebujete:
- fazole (buď uvaříme nebo fazole z konzervy)
- ocet
- dýňový olej
- sůl
- pepř
Postup:
- Fazole slejeme z nálevu (pokud používáme fazole z konzervy) a dáme do misky.
- Zakapeme trochou octa a zalijeme dýňovým olejem.
- Promícháme a dochutíme solí a pepřem.
- Lze jíst jako samotný salát, s pečivem nebo jako přílohu k masu.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.