Fazole s dýňovým olejem
Do kuchyně sportovců vás zveme v úterních apetýtových receptech. Dnes zavítáme do kuchyně brněnského volejbalisty Michala Hrazdíry.
Na Fazole s dýňovým olejem potřebujete:
- fazole (buď uvaříme nebo fazole z konzervy)
- ocet
- dýňový olej
- sůl
- pepř
Postup:
- Fazole slejeme z nálevu (pokud používáme fazole z konzervy) a dáme do misky.
- Zakapeme trochou octa a zalijeme dýňovým olejem.
- Promícháme a dochutíme solí a pepřem.
- Lze jíst jako samotný salát, s pečivem nebo jako přílohu k masu.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.