Děti a jejich volný čas. Chce to zapomenout na vlastní ambice a začít potomkům naslouchat

31. srpen 2018

Proč by měly děti navštěvovat zájmové kroužky? Jak je motivovat? Mgr. Květa Štěrbová, ředitelka společnosti Kroužky, hostem naší radioporadny na téma: děti a jejich volný čas.  

Společnost Kroužky již od roku 1999 organizuje zájmové kroužky přímo v partnerských mateřských a základních školách po celé České republice a v Bratislavě. Pečuje o smysluplný volný čas tisíců dětí. Velmi áleží na spokojenosti každé holčičky a chlapečka.

Děti a zájmové kroužky

Jde o tým lektorů, pedagogů, metodiků a zkušených odborníků, kteří májí rádi děti. Baví je provázet naše potomky světem vědy, sportu, umění a kreativity. Je pro ně radost prožít volný čas s dětmi a učit se od nich.

Kroužky jsou neziskovou organizací a školským zařízením zapsaným Ministerstvem školství ČR, které společnost ocenilo medailí za mimořádnou pedagogickou činnost.

Čtěte takéKroužky

Jak by by měl být kroužek dlouhý, ​aby se děti dokázaly soustředit. A od kolika hodin do kolika by byl kroužek ideální? Jak rodiče poznají, že je kroužek odborně veden? Na co dát při výběru pozor, co by nás mělo varovat?

Celou radioporadnu s Mgr. Květou Štěrbovou si můžete poslechnout v našem audio-archivu:

autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související