Čtvrteční Noční linka: Návody a inspirace na podzimní výzdobu

21. září 2023

Už máte podzimní výzdobu? Ladíte si dekorace v domácnosti do jednotlivých ročních období? A kupujete si je, nebo vyrábíte? Dejte nám inspiraci, jak si doma navodit příjemnou podzimní atmosféru!

Používáte dýně? Jak s nimi pracujete? Který podzimní dekorační prvek u vás doma vždy vyvolá úsměv na tváři? Co je podle vás důležité při vytváření podzimní atmosféry? Jaké byly vaše nejoblíbenější podzimní dekorace, které jste kdy vytvořili? Co děláte s podzimními listy, když spadnou ze stromů? Jsou součástí vaší dekorace? Jaký podzimní dekorační prvek vám připomíná nejlepší podzimní vzpomínku? Máte nějaký originální způsob, jak použít podzimní plody a ovoce ve své výzdobě? 

Jak vypadá vaše ideální podzimní večer u svíček a s teplým nápojem? Která podzimní barva vám dodává nejvíce energie a radosti? Jak se podzimní dekorace stala součástí vašich rodinných tradic? Co byste poradili lidem, kteří se cítí osamělí během podzimu, jak si zlepšit náladu pomocí dekorací?

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související