Toney se vrátil kontroverzním gólem, ale přeji mu to. Brentfordu dost pomůže, myslí si Mathauser

Jaká je situace kolem zraněného Mohameda Salaha? Jak to vnímá trenér Liverpoolu Jürgen Klopp? Co Martin Minha říká na vyloučení Vladimíra Coufala v zápase West Hamu proti Sheffieldu United? Jakou školáckou chybu udělala defenziva Nottinghamu Forest a zpříjemnila tak návrat do sestavy Brentfordu Ivanovi Toneymu? Co si Jan Pěruška myslí o problémech klubů Premier League ohledně finanční fair play? Poslechněte si naše experty v pořadu S mikrofonem do Anglie.

„Zápas mezi Sheffieldem United a West Hamem nebyl moc kvalitní. Závěr duelu mě zvedl ze židle. Nejen ošklivý zákrok Brewstera na Emersona, ale spíš to dění po tom,“ naznačuje Jan Pěruška.

Fotbalisté Brentfordu ukončili ve 21. kole Premier League pětizápasové čekání na bodový zisk, když na svém stadionu zdolali Nottingham 3:2. Utrápené „Včely“ vstoupily do utkání opět neslavně, když ve třetí minutě prohrávaly po gólu Danila. Domácí ovšem po distanci kvůli sportovnímu sázení posílil navrátilec Ivan Toney, jenž v 19. minutě chytře srovnal z přímého kopu. Z devítiminutové přestřelky, jež přišla před hodinou hry, vyšel s vítěznou trefou Neal Maupay.

„Sami trenéři říkali, že je z Toneyho cítit obrovská chuť do fotbalu. Po pauze se těšil na zápas Premier League proti Nottinghamu. A asi by to nebyl Ivan Toney, aby jeho gól po návratu nebyl trochu kontroverzní, protože on měl volný přímý kop zahrávat z přesně daného místa, ale míč si trochu posunul doprava, vzal sprej rozhodčího a pomazal ho ještě o trochu dál, zase si posunul míč dál. Pak už jen obstřelil špatně stojící zeď. Toney před zahráním ještě udělal pár krůčků a teď se řeší, jestli je to kulišárna nebo už je to nefér jednání. Myslím si, že většina mu ten gól přála a já se k ní přidávám,“ říká reportér Radiožurnálu Sport Petr Mathauser.

Bylo při gólu Toneyho hlavní pochybení na straně rozhodčího nebo obrany Nottinghamu Forest? Jak by s Premier League zamíchal další odečet bodů pro Everton? Jaké problémy má Newcastle? I když uplynulý víkend Premier League nabídl pouze čtyři duely, tak naši experti měli v záloze hodně zajímavých témat. Poslechněte si.

Spustit audio

Související