Herečka Tereza Nekudová: Chtěla bych být retrívr, nic nemusí a všichni ho hladí

18. duben 2024

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byla herečka a zpěvačka Tereza Nekudová. Mimo jiné jsme s ní otevřeli zásadní téma změny křestního jména. Jak by se chtěla jmenovat, kdyby si teď hned musela změnit jméno? „Nevím, proč mě napadla Esmeralda… Až jsem si z toho poprskala telefon,“ prozradila nám herečka, po jakém křestním jméně by sáhla.

Kterou rasou psa by chtěla žena, která se narodila 5. února, být a proč? „Asi retrívr… Ty nic nemusí a lidi je furt hladí,“ zasnila se herečka, jejíž hlas můžete slyšet například ve znělce k pořadu Sama doma. Nebo tak to aspoň tvrdí Aleš. Zajímalo nás toho ale mnohem víc. Třeba co nejtrapnějšího se jí v životě stalo nebo co je nejhorší smrad na světě.

Do hudebního okénka zvolil Aleš skladbičku od zpěvačky MØ, kterou má ráda i Ivana. Pěkná písnička Daydreams. K tomu moc není co dodat.

Co si Aleš s Ivanou myslí o vycpávání zvířátek a v jaké poloze by se chtěl nechat vycpat Aleš? Jak zní Terezin oblíbený pozdrav? A které pozdravení se jí naopak příčí? Poslechněte si jako tradičně zajímavostmi naditou Bramboru s vejcem.

Spustit audio