Český rozhlas podpoří opět jako hlavní mediální partner konferenci Radiokomunikace

23. květen 2019

Ředitel Úseku správy a techniky Českého rozhlasu Karel Zýka bude na konferenci hovořit o budování multiplexu ČRo DAB+, který dosáhne osmdesátiprocentního pokrytí populace.

Český rozhlas bude i v letošním roce jedním z hlavních mediálních partnerů odborné konference Radiokomunikace, která se bude konat od 15. do 17. října v Pardubicích. Pro čtenáře portálu Digitální rádio bude nejzajímavější tradičně hned první den akce, která se bude týkat v dopoledním bloku správy rádiového spektra a legislativě, v odpolední části se pak zaměří na novinky z oblasti digitálního rozhlasu a televize.

Ani v letošním roce nebudou chybět na konferenci přední řečníci z oblasti telekomunikací a broadcastingu. Půjde mimo jiné o Karla Zýku, ředitele Úseku techniky a správy majetku Českého rozhlasu (více zde); Marcela Procházku, ředitele regulace Českých Radiokomunikací; Romana Kropáčka, provozního ředitele RTI cz nebo Tomáše Řapka ze společnosti Teleko Digital. Portál Digitální rádio přinese z konference tradičně zpravodajství ve formě aktualit.

autor: lukpo
Spustit audio

Související