Zdeněk Junák naladí posluchače regionálních stanic Českého rozhlasu na klidnou vlnu

Spojit a v daný okamžik uklidnit generaci seniorů v těchto nelehkých momentech. Působit proti trudomyslnosti a zajistit této skupině posluchačů, která nemá vždy přístup na internet a sociální sítě, vzájemný kontakt mezi sebou – to si klade za úkol společný pořad regionálních stanic Českého rozhlasu Na klidné vlně se Zdeňkem Junákem.

Posluchači si mohou s moderátorem pořadu, který je optimistou a nosičem pozitivní energie (koneckonců bývalý seriálový četník, o kterého se lze v těžkých chvílích opřít) – popovídat, sdělit mu, jak danou situaci snášejí a zároveň poslat vzkaz spolu s písničkou napříč celou republikou svým dětem, vnoučatům, kamarádům a známým.

Spojili jsme se v těchto těžkých chvílích, abychom byli napříč republikou spolu – všechny regionální stanice Českého rozhlasu jako jeden tým. A všichni naši posluchači společně táhli za jeden provaz proti chmurným myšlenkám.

„Posluchači Českého rozhlasu Brno nemusí zoufat, že by přišli o oblíbené Srdcovky Zdeňka Junáka a jejich moderátora, které vysíláme každý všední den dopoledne. Pořad bude podobný, hrát budeme stále naše české a moravské srdcovky, jen se mění jeho struktura a název,“ vysvětluje vedoucí programu Českého rozhlasu Brno Jiří Kokmotos.

Nalaďte si od pondělí 23. března v čase 9:04-10:00 pořad Na klidné vlně se Zdeňkem Junákem. Do studia můžete volat na telefonní číslo 731 800 900 nebo psát na e-mail srdcovky@rozhlas.cz.

Spustit audio