Truhlík roku 2012

30. květen 2014

Český rozhlas Brno ve spolupráci se zahradnickým centrem Brabec v Modřicích pro vás připravili druhý ročník soutěže Truhlík roku věnovanou především všem pěstitelkám a pěstitelům okrasných květin.

Stačí pořídit fotografii svého nejhezčího květinového truhlíku a umístit ji na web. Formulář pro vložení fotografie najdete na stránkách www.truhlikroku.cz.
Případně je možné posílat fotky i mailem na adresu foto@truhlikroku.cz – jeden účastník smí poslat jen jednu fotografii. V mailu uveďte své jméno, příjmení, adresu a kontaktní telefon. Pro jednotlivé fotky truhlíků mohou všichni návštěvníci soutěžní stránky hlasovat a vybírat tak vítěze.

Jednotlivá kola soutěže proběhnou od května do září 2012. Fotografie truhlíků v každém jednotlivém měsíci budou soutěžit o tři ceny, poukázky na nákup v zahradnickém centru Brabec + cenu od Českého rozhlasu Brno. Cenami od rozhlasu budou zahrádkářské encyklopedie a DVD.

Výherci z jednotlivých kol pak budou bojovat o celkové vítězství. Autor fotografie „Truhlíku roku“ bude oceněn poukázkou na nákup v hodnotě 5.000,- Kč v zahradnickém centru Brabec a cenou od Českého rozhlasu Brno. Těšíme se na vaše fotografie krásných květin. Vyfotografujte svůj nejkrásnější truhlík a hlasujte v soutěži Truhlík roku!
Přesná pravidla soutěže najdete zde.

autor: Marek Zouhar
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.