Tipy na víkend: otevřené sklepy v Nechorech, Javornické zpívání nebo charitativní závod ve Znojmě

21. červen 2019

První letní víkend nabídne otevřené sklepy, Javornické zpívání nebo TraktorŠou v Borovníku.

Znojmo Extreme 790

  • 22. června, Znojmo

Oblíbený charitativní závod ve výběhu na radniční věž – Znojmo Extreme 790 se blíží. Na Obrokové ulici odstartuje v sobotu v 11 hodin. Startovní listina je sice už plná, letos se ji podařilo zaplnit za neuvěřitelných 90 minut. Připraven je doprovodný program pro dětské i dospělé diváky, DJ s hudebními peckami a stánky s občerstvením. A i v tomto ročníku závod pomůže potřebným. Startovné 1 000 korun za každý tým putuje Sportovnímu klubu neslyšících Brno, ve kterém hrají i Znojmáci.

K Nechorám do sklepa 2019

  • 22. června, Nechory

Vinaři, členové Spolku Nechorští vinaři, vás zvou letos na jubilejní 10. ročník otevřených sklepů do areálu svérázných sklepních uliček na ochutnávku vín. Sklepy budou otevřeny za každého počasí, zázemí najdete ve velkokapacitním stanu v centru Dolních Nechor. Ráno pojede svozový autobus Nechorský expres po třech trasách s konečnou v Nechorách. Můžete se těšit na hudební produkci s doplňkovým programem a pestré občerstvení.

TraktorŠou Borovník 2019

  • 23. června od 11 do 18 hod, Borovník

Zveme vás na TraktorŠou v Borovníku, která pokračuje 7. ročníkem. Čekají vás soutěže pro děti i rodiče a prohlídky těžké techniky. Program TraktorŠou je nově doplněn o sportovně-zábavnou dřevorubeckou show. Těšit se můžete také na ukázky kovářského umění v podání uměleckého kováře Jana Korčiána.

Javornické zpívání

  • 22. června v 18 hodin, na fotbalovém hřiště v Javorníku 

15. ročník folklorní akce s bohatým programem. Účinkují cimbálové muziky, ženské i mužské pěvecké sbory celého Slovácka.

Spustit audio