Středeční Noční linka: Proč musí mít dnes lidé na všechno své životní kouče - průvodce životem?

10. duben 2019

Myslíte si, že už si dnes lidé bez různých kurzů osobního rozvoje a lektorů nedokáží sami poradit? Proč se tolik lidí hlásí do různých kurzů a seminářů, aby poznali sami sebe? Vyzkoušeli jste někdy také nějaký kurz zaměřený na osobnost člověka a jeho rozvoj a co vám to dalo?

Trendem doby jsou nejrůznější kurzy a semináře o hledání vlastního já, sebepoznání, rozvoje osobnosti, úspěchu v partnerských vztazích i v zaměstnání apod. Naše maminky a babičky ale žádné kurzy rozvoje osobnosti neznaly a přesto dokázaly žít a se vším si v životě poradily. Jejich koučem byl zdravý selský rozum.

Co se stalo, že už dnes mnoho lidí nedokáže bez pomoci osobních průvodců žít, přemýšlet o životě a hledat samostatně cestu? Myslíte si, že lidé stále víc "bloudí" a nevyznají se v dnešním světě, v přemíře informací a vlivů, které na ně působí? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio