Startuje rozhlasová soutěž Prázdniny u babičky. Nejlepší zpěváčci si užijí chytré prázdniny

7. červenec 2020

Morava je krásná zem a k tomu velice zpěvná. A rády si zazpívají třeba i děti na prázdninách. Do vysílání se tak i letos vrací již tradiční soutěž Prázdniny u babičky.

Soutěžit se bude tentokrát o knížky a rodinné vstupenky do VIDA! science centra, ZOO Brno, Hvězdárny a planetária Brno, Archeoparku Pavlov a na Mohylu míru. Všechny tyto instituce se totiž zapojily do projektu Chytré prázdniny.

Co je potřeba udělat, pokud se chcete zúčastnit soutěže?

Stačí kdykoliv během letních prázdnin zavolat do studia Českého rozhlasu Brno (tel. číslo 726 46 5200) kolem 12:10 hod. Do pořadu Morava krásná zem ve všední den nebo Blahopřání s písničkou o víkendu. A samozřejmě zazpívat do rozhlasového éteru písničku dle vlastího výběru.

Pokud vaši známí, sousedé, kamarádi, přátelé a příbuzní nestihnou dítě zpívat přímo ve vysílání, písničku ještě reprízujeme ve večerní části pořadu zhruba v 18:45. Případně si pořad můžete poslechnout z celodenních záznamů na našem webu v sekci Audioarchiv.

Od pondělka následujícího týdne pak budou všechny děti z jednoho týdne mezi sebou soutěžit o přízeň posluchačů. Zpěváček s největším počtem hlasů vyhraje zmíněnou rodinnou vstupenku do jednoho z turistických cílů sdružených v projektu Chytré prázdniny.

Nezapomeňte o prázdninách poslouchat Český rozhlas Brno a Český rozhlas Zlín, protože jen tady víme, že Morava je krásná zem!

Pravidla soutěže naleznete zde.

autoři: lop , Jiří Kokmotos
Spustit audio