SOUTĚŽ: Najděte naši hlídku a získejte digitální rádio. Chyťte si svůj DAB!

18. listopad 2021

Vezeme vám digitální rádia, na kterých zní naše vysílání nejlépe! Od pondělí 22. 11. do pátku 26. 11. máme zastaveníčka po celém Zlínském kraji, na kterých budeme rozdávat digitální rádia. 

Soutěž probíhá v týdnu od 22. do 26. listopadu 2021. Jak na to? Stačí poslouchat vysílání Českého rozhlasu Zlín. DAB hlídka se vám bude přímo ve vysílání hlásit z místa, kde se nachází. Formou živých vstupů budete od moderátora dostávat indicie, kde hlídku najdete. Jakmile hlídka zastaví na finálním místě a oznámí svou přesnou polohu, soutěžící se musí co nejrychleji dostat na místo.

Přijďte si pro DAB rádio

První tři lidé, kteří dorazí k hlídce a řeknou heslo „Chyťte si svůj DAB“, získají rádio GoGEN DAB 300. Každý všední den navštívíme v rámci našeho kraje tři místa. Vyhrát můžete pouze jednou – každý výherce DAB rádia podepisuje předávací protokol.

DAB+ Více rádia

Digitální rádio DAB+ přináší vyšší zvukovou kvalitu, takže máte lepší a čistější zvuk. Pokud má DAB rádio i grafický displej, vidíte doprovodné informace. V digitálu najdete i více programových stanic, což vám zajišťuje programovou pestrost.

Vezeme vám rádia. Chyťte si svůj DAB!

autor: Český rozhlas Zlín | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.