Situace v dopravě. Prodloužená uzavírka silnice u Otrokovic, otevřena cesta ve Vsetíně

Ředitelství silnic a dálnic musí prodloužit úplnou uzavírku silnice první třídy mezi Otrokovicemi a Tlumačovem na Zlínsku až do poloviny prosince.

Od dubna se po komunikaci nejezdí kvůli opravě mostu. Původně se měla silnice pro motoristy otevírat už prvního listopadu, nutná je ale uzavírka až do 15. prosince.

Až do poloviny listopadu budou silničáři pracovat ve Valašské Polance. Kyvadlový provoz řídí semafory.  Od 1. do 4. listopadu bude uzavřena ulice Švermova ve Zlíně - Malenovicích.

Na dvě výluky narazí cestující na železnici na Kroměřížsku. Od 5. do 9. listopadu budou místo vlaků jezdit autobusy z Kroměříže do Kojetína a do Zborovic.

Někde se už opravené silnice otevřou. Dokončení rekonstrukcí se dočká Vsetín, a to v ulici Pod Pecníkem, kde dělnici opravovali opěrné zdi.

Sedm měsíců trvala rekonstrukce silnice Zlín-Štípa, ulice Zámecká, která bude v úterý 31. 10. dokončena. Stavbu financoval Zlínský kraj, náklady této rekonstrukce se vyšplhaly celkem na 9, 3 milionu korun.

Ve Starém Městě na Uherskohradišťsku dokončují dělníci rekonstrukci ulice Karolíny Světlé. Opravená je cesta, chodníky, kanalizace, voda a osvětlení. Obyvatelé budou mít také k dispozici asi třicet nových parkovacích míst. Práce za devět milionů korun provázely komplikace, které posunuly termín dokončení o dva měsíce.

Vsetínsko:

Velké Karlovice, směr Soláň – rekonstrukce silnice, do 9. 11.

Hovězí – rekonstrukce silnice, do 30. 11.

Ratiboř – rekonstrukce silnice, do 30. 11.

Nový Hrozenkov – rekonstrukce silnice, přestavba mostu, do 30. 11.

Valašská Bystřice – přestavba propustku na most, do 30. 11.

Vigantice – rekonstrukce silnice, do 30. 11.

Vsetín, ulice 4. května – oprava silnice, do 15. 11.

Uherskohradišťsko:

Bojkovice – Krhov – úplná uzavírka, přestavba mostu, do 30. 11.

Zlechov, průjezdní úsek od Buchlovic – rekonstrukce silnice, do 30. 11.

Kroměřížsko:

Holešov, křižovatka s Tovární ulicí – výstavba okružní křižovatky, rekonstrukce do 30. 11.

Bystřice pod Hostýnem, ulice Dolní – rekonstrukce mostu, úplná uzavírka, objízdná trasa vedena ulicemi Mlýnská a Nádražní, uzavírka do 12. 11.

autor: pes
Spustit audio

Související