Karate jsem aktuálně vyměnil za thajský box, prozrazuje herec Marek Lambora

7. červen 2023

Během Zlín Film Festivalu 2023 vysílal Český rozhlas Zlín živě z obchodního centra Zlaté Jablko.

Cesta herce Marka Lambory k tomuto povolání byla zajímavá. Studoval gymnázium a nápad přihlásit se na konzervatoř vznikl jen tři měsíce před přijímacími zkouškami. V rozhovoru prozrazuje, že jeho maminka byla zpočátku velmi zásadně proti, ale "obrátila" a začala mu fandit už během přijímaček.

Diváci si ho pak oblíbili například v seriálu Slunečná, jako vítěze show Tvoje tvář má známý hlas nebo z pohádky Princezna zakletá v čase. Marek Lambora ale točí i pohádky pro Český rozhlas.

Marek Lambora je nejen oblíbeným hercem, ale má za sebou i sportovní úspěchy. Byl mistrem republiky v karate a umístil se i v první desítce na mistrovství Evropy. V současnosti se tomuto sportu ale už nevěnuje. Zároveň ale prozrazuje: "V poslední době, je to tak tři čtvrtě roku, možná rok, jsem se začal znovu bojovým sportům věnovat. A je to konkrétně thajský box. Je to relax a zatím se ho držím." 

Co dalšího na sebe prozradil Marke Lambora? To se dozvíte v záznamu rozhovoru, který vznikl na Zlín Film Festivalu 2023.

Spustit audio

Související